Προσφορά!

WEIDER ENERGY UP GEL

1,0024,00

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: , ,

Περιγραφή

Ενέργεια χωρίς διακοπή!

✓ Γρήγορη παροχή ενέργειας
✓ Υψηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες
✓ Με νάτριο


Το Energy Up Gel είναι ένα συμπυκνωμένο τζελ υδατανθράκων που παρέχει επιπλέον ισχύ κατά τη διάρκεια της μέγιστης απόδοσης και διατίθεται σε δύο υπέροχες γεύσεις: λεμόνι, πορτοκάλι. Είναι ένα τζελ με γρήγορη απορρόφηση λόγω του συνδυασμού δεξτρόζης, φρουκτόζης και σακχαρόζης. Το τζέλ αφομοιώνεται εύκολα λόγω της μορφής του, ειδικά κατά τη διάρκεια της άσκησης, και είναι ιδανικό να λαμβάνεται όταν απαιτείται επιπλέον παροχή ενέργειας.

Σύνθεση:
– Μείγμα υδατανθράκων: δεξτρόζη, φρουκτόζη και σακχαρόζη, σε αναλογία 2: 1: 1. Αυτά τα συστατικά απορροφώνται γρήγορα για να παρέχουν άμεση ενέργεια όταν χρειάζεται, καθιστώντας το Energy Up μια ιδανική επιπλέον παροχή ενέργειας.

– Επιπλέον νάτριο: 100 mg ανά 40g. Το νάτριο είναι ένας ηλεκτρολύτης που επιτρέπει την ανάκαμψη. Δεδομένου ότι το νάτριο χάνεται στον ιδρώτα κατά τη διάρκεια της άσκησης, αυτό το προϊόν παρέχει μια επιπλέον ποσότητα νατρίου για να ενθαρρύνει την κατανάλωση νερού, επομένως αυξάνεται η συνολική ενυδάτωση και βελτιώνεται η απόδοση. Συνιστάται η κατανάλωση νερού με το Energy Up Gel.

Επιπλέον, το Energy Up! Το Gel έχει μια ειδικά σχεδιασμένη συσκευασία για εύκολη μεταφορά και χρήση κατά τη διάρκεια του αθλητισμού.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Γεύση πορτοκάλι: Νερό, 12,5g δεξτρόζης, 6,3g φρουκτόζη, 6,3g σακχαρόζη, σύμπλοκο μετάλλων (230mg κιτρικό νάτριο, 95mg χλωριούχο νάτριο), οξυνιστής (κιτρικό οξύ), άρωμα (πορτοκάλι), πηκτωματοποιητής (κόμμι ξανθάνης), συντηρητικά (σορβικό κάλιο, νάτριο βενζοϊκό).

* Διαφορές μπορεί να υπάρξουν στις τιμές και στα συστατικά ανάλογα με την γεύση. Συμβουλευθείτε την ετικέτα του προϊόντος σας για σχετικές πληροφορίες.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Ένα gel κάθε 30-45 λεπτά κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Επιπλέον πληροφορίες

Διαστάσεις 8 × 6,5 × 4 cm