OLIMP TESTOXEED

45,00

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

TESTOXEED

✓ περιέχει το πιο καινοτόμο συστατικό – ένα πατενταρισμένο, τυποποιημένο εκχύλισμα ashwagandha (KSM-66)

✓ KSM-66 – αυξάνει τα επίπεδα LH και τεστοστερόνης καθώς και τις παραμέτρους του σπέρματος

✓ έχει θετική επίδραση στο επίπεδο ελεύθερης τεστοστερόνης στον οργανισμό

TESTOXEED ™

Η Olimp ανεβάζει τον πήχη για τους επαγγελματίες αθλητές δημιουργώντας ισχυρά προϊόντα. Αυτή την φορά δημιούργησε ένα καλά αναπτυγμένο T-booster, ενός παρασκευάσματος που έχει θετική επίδραση στο επίπεδο της ελεύθερης τεστοστερόνης στο σώμα και επέλεξε δοκιμασμένες, πρώτες ύλες ενισχυμένες με τις νεότερες δραστικές ουσίες. Αυτός ο μηχανισμός βασίζεται όχι μόνο στην αύξηση της παραγωγής τεστοστερόνης, αλλά και στην αύξηση της ποσότητας της ελεύθερης μορφής της στην κυκλοφορία του αίματος. Έτσι δημιούργησε η Olimp τη σύνθεση των δύο δραστικών συστατικών σε δύο τύπους: TESTO-GENERATION και PRO_Activation Blend.

Η πιο καινοτόμος ουσία που χρησιμοποιείται στο TESTOXEED ™ είναι το πατενταρισμένο, τυποποιημένο εκχύλισμα ρίζας ashwagandha (KSM-66).

Το KSM-66 – αυξάνει το επίπεδο της LH και της τεστοστερόνης και βελτιώνει το σπέρμα

Το KSM-66 – αυξάνει την (άπαχη) μάζα σώματος και επιταχύνει την αναγέννηση μετά την άσκηση

Η λήψη του KSM-66 βελτιώνει σημαντικά τη δύναμη και το μέγεθος των μυών και μειώνει την ποσότητα του λιπώδους ιστού, επιταχύνει επίσης τον ρυθμό αναγέννησης μετά την άσκηση που αξιολογήθηκε με βάση τη μείωση του επιπέδου της κινάσης κρεατίνης (CK) στην κυκλοφορία του αίματος – ένα ένζυμο που βρίσκεται στους μυς των οποίων το επίπεδο στην κυκλοφορία του αίματος αυξάνεται κατά τη διάρκεια ασθενειών που σχετίζονται με μυϊκή βλάβη.

KSM-66 – μειώνει τα επίπεδα κορτιζόλης και στρες

TESTOXEED ™ – TESTO-GENERATION:

– DAA – κλινικά ελεγμένο D-ασπαρτικό οξύ το οποίο εμφανίζεται φυσικά στα ενδοκρινικά μας κύτταρα, στα επινεφρίδια, στο πάγκρεας, στον θυρεοειδή, στον παραθυρεοειδή και σε μεγάλο βαθμό στην υπόφυση και στους όρχεις. Η συμμετοχή του DAA στους μηχανισμούς που ρυθμίζουν την παραγωγή τεστοστερόνης που υποστηρίζουν την ανάπτυξη της μυϊκής μάζας έχει παρατηρηθεί μόνο τα τελευταία χρόνια.

– Εκχύλισμα βρώμης, τυποποιημένο για να περιέχει 7% φλαβονοειδή.
Επιστημονικές αναφορές μας πείθουν ότι οι φλαβόνες έχουν το ισχυρότερο αποτέλεσμα όλων των φυτικών φλαβονοειδών όσον αφορά την αναστολή της δραστηριότητας της αρωματάσης. Η μείωση της δραστηριότητας αυτού του ενζύμου επιτρέπει στους άνδρες να αποφύγουν τις δυσάρεστες συνέπειες των αυξημένων επιπέδων οιστρογόνων στο σώμα τους, αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για άτομα που είναι ευαίσθητα στην ανάπτυξη τέτοιων καταστάσεων που μπορούν να οδηγήσουν σε γυναικομαστία, δηλαδή τη συσσώρευση λίπους γύρω από την κοιλιά και τους μηρούς , υπερβολική συσσώρευση νερού στο σώμα και σεξουαλικές δυσλειτουργίες. Άλλες έρευνες αποδεικνύουν ότι ουσίες που περιέχονται στη βρώμη αυξάνουν ταυτόχρονα την παραγωγή τεστοστερόνης. Επιπλέον, συμβάλλει στη συνολική ενδυνάμωση του σώματος, συμπεριλαμβανομένης της αύξησης των σωματικών ικανοτήτων και ενισχύει την αντίσταση στην ψυχολογική αδυναμία.

– Trans-ρεσβερατρόλη – που περιέχεται στο εκχύλισμα φλούδας σταφυλιών – βοηθά στη διατήρηση της σωστής λειτουργίας του κυκλοφορικού συστήματος. Επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης, αυτή τη στιγμή θεωρείται το καλύτερο για την «αντι-γήρανση» αντιοξειδωτικό στον κόσμο, ενισχύει τα νευρικά και ανοσολογικά συστήματα, βελτιώνει το ενδοθήλιο των αιμοφόρων αγγείων αυξάνοντας την ελαστικότητά τους, εμποδίζει την ανάπτυξη φλεγμονής στα αγγεία, αποτρέποντας έτσι τον σχηματισμό αθηροσκλήρωσης, ελαχιστοποιεί τις ανεπιθύμητες ενέργειες της οιστραδιόλης, αναστέλλει τον ρυθμό διάσπασης του κολλαγόνου στο δέρμα, στους τένοντες και στους συνδέσμους, στις αρθρώσεις και έχει θετική επίδραση στην αναγέννηση των αρθρώσεων. Προκειμένου να εκμεταλλευτείτε ολόκληρο το δυναμικό αυτής της ένωσης, θα πρέπει να λαμβάνεται μαζί με άλλα φλαβονοειδή που αυξάνουν τη βιοδιαθεσιμότητα και το επίπεδο δραστηριότητάς της.

– Εκχύλισμα Maca root και τριγωνέλας (fenugreek) – η πρώτη από αυτές τις ουσίες βοηθά στη διατήρηση της φυσικής σεξουαλικής δραστηριότητας και ενέργειας και υποστηρίζει τη σωματική και ψυχική δραστηριότητα. Για να συμπληρώσουμε αυτές τις ιδιότητες, προσθέσαμε εκχύλισμα fenugreek που περιέχει δραστικές ουσίες γνωστές για τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες που υποστηρίζουν το ανοσολογικό σύστημα.

– Ψευδάργυρος (αμινοξύ χηλικό Albion®) – ο ψευδάργυρος είναι απαραίτητος για τη σωστή σύνθεση πρωτεϊνών και τη σωστή διαίρεση των κυττάρων. Επιπλέον, βοηθά στη διατήρηση του σωστού επιπέδου τεστοστερόνης στην κυκλοφορία του αίματος και βοηθά στη διατήρηση της γονιμότητας και των αναπαραγωγικών λειτουργιών.

TESTOXEED ™ – PRO_Activation Blend:

– Το εκχύλισμα Roseroot έχει προσαρμοστικές ιδιότητες που προστατεύουν το σώμα κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης αντιμετωπίζοντας το αίσθημα της αδυναμίας, αυξάνοντας την απόδοση του σώματος, αυξάνοντας την αντίσταση στο ψυχικό και σωματικό στρες, και επιπλέον διεγείροντας το νευρικό σύστημα που βελτιώνει την ψυχική κατάσταση του ατόμου.

– AstraGin ™ (ένα πατενταρισμένο μείγμα εκχυλισμάτων: Panax notoginseng και Astragalus membranaceous) – που βελτιστοποιεί τον ρυθμό απορρόφησης και το μεταβολισμό των θρεπτικών μακρο ουσιών.

– Εκχύλισμα μούρων (πέντε γεύσεων) – βελτιώνει την ικανότητα του σώματος να αντέχει στο άγχος και έτσι βοηθά στη διατήρηση της εσωτερικής ομοιόστασης του σώματος. Επίσης χρησιμεύει ως ένα εξαιρετικό αντιοξειδωτικό, μειώνοντας αποτελεσματικά το επίπεδο των ελεύθερων ριζών.

– Εκχύλισμα μαύρου πιπεριού τυποποιημένο ώστε να περιέχει 95% πιπερίνη – έχει σημαντικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και χάρη στις αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του υποστηρίζει το ανοσολογικό σύστημα.

ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΤΟ TESTOXEED ™ – το νέο όπλο στη μάχη για την αύξηση του επιπέδου τεστοστερόνης!

Έρευνα: https://olimpsport.com/eu/testoxeed-3416

Συστατικά: D-ασπαρτικό οξύ, εκχύλισμα ρίζας maca (Lepidium meyenii Walp.), Εκχύλισμα βρώμης (Avena sativa L.), εκχύλισμα τριαντάφυλλου Rhodiola (Rhodiola rosea L.), διγλυκινικός ψευδάργυρος (χηλικό αμινοξύ ψευδαργύρου Albion®), trans-ρεσβερατρόλη (εκχύλισμα από το εξωτερικό των σταφυλιών, Vitis vinifera L.), εκχύλισμα Ashwagandha 0,8% (Withania somnifera L.) KSM-66, εκχύλισμα τριγωνέλλας (Trigonella foenum-graecum L.), AstraGin ™ (μείγμα εκχυλίσματος – Panax notoginseng και Astragalus membranaceus), διγλυκινικός χαλκός (χηλικό αμινοξύ χαλκού Albion®), εκχύλισμα Schisandra chinensis (Schisandra chinensis (Turcz.) Baill.), κυανοκοβαλαμίνη – βιτ. Β12, εκχύλισμα μαύρου πιπεριού (Piper nigrum L.), υδροχλωρική πυριδοξίνη – βιτ. Β6, ριβοφλαβίνη – βιτ. B2, διογκωτικός παράγοντας – μικροκρυσταλλική κυτταρίνη; αντιπηκτικός παράγοντας – άλατα λιπαρών οξέων μαγνησίου κάψουλα (ζελατίνη, χρώμα: Ε 171).

Testo-generation formula: 1009mg

Pro_Activation Blend: 38,5mg

Συνιστώμενη χρήση: Πάρτε 1 κάψουλα 2 φορές την ημέρα κατά τη διάρκεια των γευμάτων. Το προϊόν συνιστάται σε ενήλικες ως συμπλήρωμα διατροφής. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής. Συνιστάται ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και υγιεινός τρόπος ζωής.

Προειδοποίηση: Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά, νέους, έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Μην το χρησιμοποιείτε εάν είστε υπερευαίσθητοι σε οποιοδήποτε από τα συστατικά του παρασκευάσματος.

Επιπλέον πληροφορίες

Διαστάσεις 8 × 6,5 × 4 cm