RED WEILER SHOTS

38,00

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: , ,

Περιγραφή

“To REDWEILER® SHOT είναι μια εξαιρετικά δυνατή αμπούλα για πριν την προπόνηση, η οποία δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία από όσες έχετε δοκιμάσει μέχρι τώρα!

Τι σας διασφαλίζει το REDWEILER® SHOT:

✓ Μια ισχυρή δόση ενέργειας

✓ Ένα βέλτιστο συνδυασμό Β-αλανίνης, ταυρίνης, καφεϊνης, L-τυροσίνης και εκχυλίσματος πιπεριού καγιέν

✓ Ο αριθμός των συστατικών σε κάθε μερίδα επιλέχθηκε μετά από διαβούλευση με τους ειδικούς

✓ Χωρίς προσθήκη ζάχαρης και λίπους

Σημείωση! ΠΟΤΕ μην καταναλώνετε ολόκληρη την αμπούλα σε μια δόση!

Όταν νιώθετε ότι αρχίζετε να μην έχετε κίνητρο και οι μύες σας χρειάζονται επιπλέον ερεθίσματα, έχετε ένα εργαλείο που θα αλλάξει την προπόνησή σας για πάντα. Το REDWEILER® SHOT είναι ένα προοδευτικό σύστημα διέγερσης του κεντρικού νευρικού συστήματος (CNS), που έχει ως αποτέλεσμα μια εξαιρετικά ισχυρή διέγερση και μια αύξηση στην ταχύτητα αγωγιμότητας των νεύρων και στη συγκέντρωση. Αυτό λειτουργεί ακόμα και στις πιο έντονες και εξουθενωτικές προπονήσεις.

Τα ακόλουθα εφαρμόστηκαν στο REDWEILER® SHOT:
 Β-αλανίνη σε μια τεράστια δόση των 6000 mg ανά αμπούλα! Η Β-αλανίνη, ως ένα υπόστρωμα για τη σύνθεση καρνοσίνης, προορίζεται για την εξασφάλιση της συνεχούς τροφοδοσίας της, καθώς αυτό βοηθά να αυξηθεί η σταθερότητα του pΗ του ενδοκυτταρικού περιβάλλοντος (οξεοβασική ισορροπία), και ως εκ τούτου αυτό θα βελτιώσει την παραγωγή ενέργειας σε ένα μυϊκό κύτταρο και θα αυξήσει την αντοχή σας πριν την προπόνηση, τη συγκέντρωση και τη συμμετοχή στην ίδια τη διαδικασία.

 

 Ταυρίνη σε μια δόση των 1000 mg ανά αμπούλα! Η Ταυρίνη που εφαρμόζεται πριν από  τη σωματική άσκηση βελτιώνει σημαντικά την αντοχή, καθώς διευκολύνει τη λειτουργία των Ca2+ καναλιών μέσα σε ένα μυικό κύτταρο, τα οποία εμπλέκονται σε έναν συστολικό – διαστολικό κύκλο. Η Ταυρίνη δρα ως συνεργάτης με την Καφεΐνη. Επιπλέον, προστατεύει τους μύες κατά τη διάρκεια των πιο ακραίων προπονήσεων με τη σταθεροποίηση των κυτταρικών μεμβρανών των μυών, και προκαλεί επίσης μια αύξηση στη μυϊκή μάζα και τη δύναμη, αυξάνοντας το ποσοστό μείωσης λιπώδους ιστού (Rutherford et al., 2010).

 

✓ Τυροσίνη, η οποία είναι ο πρόδρομος της ντοπαμίνης στον εγκέφαλο, η οποία εμποδίζει το αίσθημα της κόπωσης.

 

✓ Καφεΐνη σε μια τεράστια δόση των 580 mg ανά αμπούλα! Η καφεΐνη ενισχύει την αποτελεσματικότητα της αερόβιας και αναερόβιας προσπάθειας καθώς και την δύναμη κατά τη διάρκεια σωματικής άσκησης. Το Alkaloid παίζει το ρόλο ενός διεγερτικού, αναστέλλοντας τη διάσπαση των ενδοκυτταρικού πομπού (cAMP), λόγω του οποίου μπορεί να παραταθεί η δράση των κατεχολαμινών, όπως η αδρεναλίνη. Επιταχύνει το μεταβολικό ρυθμό, αυξάνοντας τη θερμογένεση και τις θερμιδικές δαπάνες.

 

✓ Εκχύλισμα πιπεριού καγιέν. Η καψαϊκίνη που περιέχεται στο πιπέρι καγιέν αυξάνει την ποσότητα της θερμότητας που παράγεται στον οργανισμό, ενώ την ίδια στιγμή μειώνει το ρυθμό της σύνθεσης του λίπους στα λιποκύτταρα, επιβραδύνοντας την ανάπτυξή τους.

Τα συστατικά του REDWEILER® SHOT έχουν επιλεγεί κατά τρόπο ώστε να λειτουργούν συνεργατικά έτσι ώστε να υπάρξει αύξηση του όγκου της προπόνησης, τόσο σε σχέση με τη διάρκεια της άσκησης, όσο και ως προς την αξία του φορτίου που χρησιμοποιείται με τα μέγιστα διαστήματα ανάπαυσης.
Αναμφίβολα, η αύξηση του όγκου της προπόνησης συμβάλλει στη χρήση των ενεργειακών πόρων από τον οργανισμό, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης του λιπώδους ιστού και έτσι την απόκτηση ενός τέλειου γραμμωμένου διαμορφωμένου σώματος.

Υγρό συμπλήρωμα διατροφής σε αμπούλες. Περιέχει γλυκαντικά.

Συστατικά: νερό, β-αλανίνη, ταυρίνη, ρυθμιστές οξύτητας – κιτρικό οξύ, κιτρικό νάτριο; καφεΐνη, αρωματικές ύλες, L-τυροσίνη, γλυκαντικά – κυκλαμικά άλατα, ακεσουλφάμη Κ, σουκραλόζη; αλάτι, συντηρητικό – σορβικό οξύ. Εκχύλισμα πιπεριού καγιέν (Capsicum annuum L., φρούτα), χρώμα – καροτίνες.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Συνιστώμενη ημερήσια μερίδα: 20 ml (1/3 της αμπούλας), περίπου 30 λεπτά πριν από την προπόνηση. Χρησιμοποιήστε το καπάκι μέτρησης που περιλαμβάνεται για να μετρήσετε το κατάλληλο μέρος – 20 ml. Ανακινήστε πριν τη χρήση. Μια αμπούλα περιέχει 3 μερίδες. Μόλις ανοίξει, διατηρήστε το ψυγείο και καταναλώστε μέσα σε 48 ώρες. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής. Συνιστάται μια ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και ένας υγιεινός τρόπος ζωής.

Προειδοποίηση: Το R-WEILER® SHOT περιέχει καφεΐνη. Δεν συνιστάται για παιδιά ή έγκυες γυναίκες (περιεκτικότητα σε καφεΐνη: 193 mg / ημερήσια μερίδα = 20 ml (1/3 της αμπούλας)). Δεν συνιστάται για γυναίκες που θηλάζουν. Το προϊόν δεν πρέπει να λαμβάνεται από άτομα με καρδιακές παθήσεις, υπέρταση και υπερευαισθησία σε οποιοδήποτε από τα συστατικά του παρασκευάσματος. Μην καταναλώνετε ταυτόχρονα άλλα προϊόντα που περιέχουν καφεΐνη (π.χ. άλλα συμπληρώματα διατροφής, ενεργειακά ποτά, καφές). Μην υπερβαίνετε την ημερήσια πρόσληψη 400 mg καφεΐνης από όλες τις πηγές και 200 ​​mg καφεΐνης σε μία δόση. Μην το χρησιμοποιείτε πριν τον ύπνο ή κατά τις αμέσως προηγούμενες ώρες πριν τον ύπνο. Μερικά άτομα μπορεί να βιώσουν αίσθηση μυρμηγκιάσματος ή μούδιασμα μετά την κατανάλωση. Αυτό είναι ένα προσωρινό αποτέλεσμα που αποδίδεται στην ισχυρή επίδραση της β-αλανίνης. Δεν επηρεάζει την υγεία. Σε περίπτωση δυσφορίας ή αδιαθεσίας (ιδίως κούνημα του σώματος, υπνηλία) διακόψτε τη χρήση του προϊόντος. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Το πιθανό ίζημα και η κρυστάλλωση στο προϊόν είναι φυσικά και δεν επηρεάζουν την ποιότητα του προϊόντος.

Επιπλέον πληροφορίες

Διαστάσεις 8 × 6,5 × 4 cm