Προσφορά!

USN CASEIN

39,00

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

USN CASEIN Night Time Protein είναι μια πρωτεΐνη σχεδιασμένη για παρατεταμένη πρόσληψη αμινοξέων και για την προστασία των μυών. Είναι πρωτεΐνη βραδείας απορρόφησης, κατάλληλη να λαμβάνεται ανάμεσα στα γεύματα και πριν από τον ύπνο.

Υποστηρίζει την γρήγορη, πλήρη αποκατάσταση μυών και είναι επιστημονικά σχεδιασμένη για να εξασφαλίσει μια βέλτιστη, σταθερή απελευθέρωση αμινοξέων στο σώμα, χωρίς τις παρενέργειες του πρηξίματος. Σε αντίθεση με τον ορό γάλακτος, που απορροφάται γρήγορα στο σώμα, το καζεϊνικό ασβέστιο είναι μια αδιάλυτη, αργής πέψης, πρωτεΐνη που προέρχεται από το γάλα. Το καζεϊνικό ασβέστιο μπορεί να χρειαστεί έως και τέσσερις ώρες για να απορροφηθεί. Αυτό κάνει το καζεϊνικό ασβέστιο μια άριστη επιλογή πρωτεΐνης πριν από τον ύπνο, καθώς προσφέρει μια αργή, σταθερή σύνθεση αμινοξέων, προωθώντας τη μυϊκή μάζα.

Επομένως προσφέρει:

✓ Συνεχής ροή αμινοξέων μέσα στο αίμα για πολύ ώρα μετά την κατανάλωση της

✓ Ελαχιστοποίηση του καταβολισμού

✓ Μέγιστη απορρόφηση των αμινοξέων

Μέγεθος Μερίδας: 2 scoops (45g)

Συμπυκνωμένη πρωτεΐνη γάλακτος (92% Μικελική καζεΐνη) (96% μέσος όρος), Άρωμα, Πυκνωτικά (κόμμι γκουάρ και ξανθάνη), Χλωριούχο νάτριο, Aminogen  (πατενταρισμένο μίγμα πεπτικών πρωτεασών από Aspergillus niger και Aspergillus oryzae) -Κ), Χρώμα (κόκκινα τεύτλα) (Μόνο στην γεύση φράουλα).

* Διαφορές μπορεί να υπάρξουν στις τιμές και στα συστατικά ανάλογα με την γεύση. Συμβουλευθείτε την ετικέτα του προϊόντος σας για σχετικές πληροφορίες.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Αναμείξτε δύο scoops (45g) σκόνης σε 450-500ml δροσερό νερό.

Συνιστώμενη δοσολογία ανα ημέρα: 2 scoops 1-2 φορές την ημέρα. Κατανάλωσε 1 μερίδα ανάμεσα στα γεύματα και την άλλη πριν από τον ύπνο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…